Vrbovec u subotu igra utakmicu sezone kod lidera Jaruna

Sretno dečki!
colarić j

Cijelo su proljeće u taboru NK Vrbovca, koji je do prije nekoliko kola držao trećeligaški „fenjer“, s pravom naglašavali kako im je svaka utakmica kvalifikacija za opstanak u ovom društvu. Ali, zadnje kolo kod lidera Jaruna bez konkurencije za Crvene je utakmica sezone.
Može li se Vrbovec od prvenstva oprostiti još jednom pobjedom i hoće li ona, s obzirom na rezultate konkurenata, biti i dovoljna – pitanje je kojim se bavi vrbovečka nogometna javnost, koja će sa zanimanjem pratiti zbivanja i na ostalih nekoliko terena.

Podsjetimo, Vrbovec je jesensku dionicu završio na neslavnom posljednjem mjestu sa svega pet bodova. Međutim, dolaskom Dražena Biškupa na čelo potonulog broda nogomet i rezultati vratili su se na Sajmište. Kolo prije kraja Vrbovčani na svom kontu imaju već 33 boda – tri više od posljednjeg Španskog i samo bod manje od Mladosti i Vrapča. Osim toga, ovo su proljeće Crveni izvojevali niz sjajnih pobjeda i visokim rezultatima, pa su do sad zabili ukupno 52, a primili šest pogodaka više. Prvi strijelac Vrbovca je jedan od trojice braće u crvenom dresu – Josip Colarić s 15 postignutih golova (jesenas samo četiri).
Kako on razmišlja uoči sutrašnjeg posljednjeg kola?

-Očekujem jako tešku utakmicu, jer igramo protiv prvaka. Ali, mi se nikoga ne bojimo i nadam se pobjedi i u ovoj utakmici. Navijači mogu očekivati jako dobru utakmicu, a mi ćemo ostaviti i srce na terenu za veselje svih njih i, naravno, za tri boda! Kad svaku utakmicu daješ sve od sebe, naravno da te onda i Bog nagradi. Ja imam u sreću da su to golovi i nadam se da će tako biti i u subotu. Nije bitno što sam prvi strijelac, bitnija je od toga pozitivna atmosfera, nevjerojatno zajedništvo u ekipi i pobjeda, naravno!

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija