VIDEO: Javor Bojan Leš u Gradskoj skici govorio o aktualnostima na području Ivanić-Grada

Druga je polovica mjeseca siječnja, a u novoj emisiji „Gradska skica“ gostovao je gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš

Druga je polovica mjeseca siječnja, a u novoj emisiji „Gradska skica“ gostovao je gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš.

U emisiji razgovaramo kako se gradske službe i građani nose s novonastalim tegobama /psihološkim i materijalnim/, kako nas ujedinjuje empatija prema stradalnicima; to je i priča o financijskoj pomoći, volonterima, vatrogascima, o smještaju osoba u đačkom domu i Crocsovom hotelu s područja Banovine, ali i ljudi iz Ivanić-Grada kojima su uništene kuće.

Živahna gradska sadašnjost ispunjena je realizacijom izgradnje vodovodne mreže, sanacijom objekata oštećenih u potresu /Gradski muzej, radiostanica, dječji vrtić I. Graberje, osnovne škole Đ. Deželića, sakralnih objekata, kuća koje su statičari proglasili neuporabljivim, itd./, tu je i izgradnja rotora, rukometnog igrališta, otvaranja Spara, i svim mogućim optimističnim planovima koji doprinose boljitku našega grada.