GRADSKA SKICA – Sanja Radošević, direktorica Ivakopa

U novoj emisiji Gradska skica gostuje direktorica Ivakopa Sanja Radošević. U otvorenom razgovoru saznajemo kako se uz svakodnevno obavljanje primarnih djelatnosti uklapa privlačenje dodatnih sredstava financiranja, koja to dva projekta trenutno financira EU, zatim razgovaramo o gospodarenju otpadom na našem području, jer znamo koliko je „top tema“ i u medijima ali u stvarnosti pa do projekata i planova Ivakopa za 2020.g. kao i o promjenama koje nas, kao korisnike, sve očekuju.

Posebno pitanje gledatelja, koje je pristiglo na naš e-mail je zapravo, više primjedba, o odvozu smeća u Ivanić-Gradu: Tempo pražnjenja kontejnera ne prati potrebe građana. I nije toliko bitno kako nas drugi vide, ako svaki dan prolazimo kraj pretrpanih kontejnera, misli gledatelj. I na tu primjedbu vas u ovoj emisiji očekuje odgovor direktorice Ivakopa Sanje Radošević.

Pratite nas na društvenim mrežama, Youtubeu, portalu Volim Ivanić, kao i na 01Portalu i postavite pitanje za sljedeću emisiju, za tjedan dana, na naš e-mail kada nam gostuje osoba iz Ivaplina.