ANTONIO BADROV, predsjednik NS Vrbovec: Zadovoljni smo minulom sezonom!

Apsolutno smo zadovoljni minulom sezonom i učinkom naših klubova u minuloj sezoni- ustvrdio je predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Antonio Badrov

Apsolutno smo zadovoljni minulom sezonom i učinkom naših klubova u minuloj sezoni- ustvrdio je predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Antonio Badrov.

Posebno me veseli, dodaje, što je NK Vrbovec nakon svega uspio skupiti glave i sačuvati trećeligaški status. Čestitam im na tome i moram zahvaliti Upravi, predsjedniku, igračima i treneru na tome da naše Središte i dalje ima trećeligaša.

-U Jedinstvenoj županijskoj ligi imamo dva predstavnika: solidnog Strmca iz Bedenice, koji drži sredinu ljestvice, i Rakovca koji je, nažalost, posljednji, ali vidjet ćemo još što će biti. Šteta, jer mislimo da je Rakovec naš vrlo važan klub. Što se tiče ostalih, Lonja, Gaj, Dubrava, Ban Jelačić su stabilni županijski ligaši, a dobro stoje i klubovi 2. ŽNL – Croatia, Mladost Brezine, Graničar, Sloboda, Žabnica, izuzev Zvekovca, koji je tijekom sezone odustao od natjecanja. Sve u svemu, zadovoljni smo!– kaže Badrov.