Završila i četvrta sezona ljetovanja u Nerezinama

Odmaralište je radilo točno 98 dana ove sezone, a kroz njega su prošle 992 osobe, koje su ostvarile 8.727 noćenja, što je najbolja godina do sada

Vrbovečko odmaralište u Nerezinama ispratilo je i posljednje goste za ovu godinu. Odmaralište je radilo točno 98 dana ove sezone, a kroz njega su prošle 992 osobe, koje su ostvarile 8.727 noćenja, što je najbolja godina do sada – objavio je na svom Facebook profilu dogradonačelnik Vrbovca Marko Belošević.

Od lipnja do ovoga vikenda ovdje su boravila djeca Dječjih vrtića Vrbovca i Dubrave, brojni učenici ovdašnjih osnovnih škola, te škola iz Mača i Zlatara, koji su u Nerezinama, uz sufinanciranje svojih gradova i općina, boravili u Školi plivanja. Naravno, blagodati Nerezina i ove su godine koristili i brojni građani.

-Hvala i udrugama koje su posjetili Nerezine (Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, HKUD Petar Zrinski, udruge žena i Turistička Zajednica Grada Vrbovca), hvala odbojkašicama Vrbovca što su u dva termina organizirali odbojkaški kamp (za Vrbovec, Dugo Selo, Ivanić Grad i Bjelovar). Također, hvala Općinskoj udruzi umirovljenika Gradec i zaposlenicima vrbovečkog Doma zdravlja i Hitne koji su prvi puta bili naši gosti te učenicima i učiteljima Osnovne škole Krunoslava Kutena koju su bili na maturalcu, hvala i Vatrogasnoj zajednici Grada Vrbovca na suradnji – poručuje Belošević.

Komplimente za sjajno odrađeni posao svakako zaslužuju pedagoška voditeljica Marija Klanac, učitelji plivanja, predvođeni Hrvojem Radinom, učenici i profesori Srednje škole Vrbovec (predvođeni Zdravkom Benedikom) koji su ovdje odradili svoju ljetnu praksu i svim kuharima, spremačicama te upravitelju Zlatku Mijoljeviću.

-Ekipo, bez svih vas ovo ne bi bilo moguće, zato vama ide najveća zahvala!- podvlači Marko Belošević i najavljuje daljnje podizanje standarda, pa se zato kreće u projektiranje za rekonstrukciju gornje zgrade odmarališta.