Vrbovec za vikend u znaku “rumenoga”

Na Trgu Petra Zrinskog održat će se prodajno-izložbeni dio programa
rumen

Vrbovec će ovoga vikenda, točnije u petak i subotu, odisati svježim voćem, proizvodima i slasticama od voća, a glavna će „zvijezda“ biti jagode. U petak i subotu u centru se grada organizira prvi Rumen-fest!

Manifestaciju organizira Turistička zajednica grada u suradnji s ovdašnjim ugostiteljima, te OPG-ovima s područja LAG-a Prigorje i učeničkim zadrugama. Na Trgu Petra Zrinskog održat će se prodajno-izložbeni dio programa (prodaja jagoda i proizvoda od voća, meda, cherry rajčica…).

Glavnina se manifestacije održava u subotu, kada će građani na trgu cijeloga dana moći kupiti voće, voćne delicije i različite proizvode. U sklopu Rumenfesta održat će se i dječje igre, likovne radionice, natjecanje učenika Srednje škole Vrbovec u izradi frapea od svježeg voća, besplatna degustacija kolača od sira i bobičastog voća, koncerti u Birtiji i Didi, te brojni drugi sadržaji.

Manifestaciju u petak u 9 sati otvara okrugli stol na temu „Novi načini prodaje poljoprivrednih proizvoda“ u prenoćištu Marina.

Događanja
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija