Vrbovec-Špansko 1-1; domaćin prosuo bodove

Veliko razočaranje i opravdana ljutnja vladali su nakon susreta Vrbovca i Španskog, koji je na Sajmištu završio remijem
š

Veliko razočaranje i opravdana ljutnja vladali su nakon susreta Vrbovca i Španskog, koji je na Sajmištu završio remijem, 1-1.

Vrbovčani su, umjesto da goste pobijede s najmanje 6- 7 golova razlike i s igračem više gotovo cijelo poluvrijeme, na kraju – zahvaljujući vlastitim pogreškama – prosuli dva boda.
Poveli su domaćini potkraj prvog poluvremena pogotkom Josipa Colarića, nakon ubačaja iz kornera. Tome su prethodile dvije velike domaće prilike „mister-promašaja“ Martinovića, ali i gostiju (Klarić, Ljubičić).

U nastavku susreta, u 53. minuti gostujući je igrač Klarić u jednoj minuti zbog dva žuta kartona morao u svlačionicu. Nakon toga su se redali ziceri domaćina (dva puta Josip Colarić i ponovo Martinović), ali su uzvratili i gosti. Glavinić je u 85. minuti dva puta mogao matirati domaćina, ali je spašavao vratar Zrinščak.

I onda, četiri minute kasnije, nakon jedne zbunjene reakcije cijele Crvene obrane, Strmečki iskosa pogađa suprotan kut za veliko slavlje Španskog. Igrala se već 2. minuta sudačke nadoknade, kada je Slišković imao meč-loptu, ali je neshvatljivo za takvog igrača -promašio prazan gostujući gol.

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija