U Ivanić-Gradu održan jubilarni 20. “Oldtimer Rally”

Po 20. put u Ivanić-Gradu je održan “Oldtimer Rally” na kojem je s 85 starodobnih vozila nastupilo 134 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije
IMG_4740

Po 20. put u Ivanić-Gradu je održan “Oldtimer Rally” na kojem je s 85 starodobnih vozila nastupilo 134 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Riječ je o smotri starodobnih vozila koju već 20. godina organizira Oldtimer klub Ivanić-Grad. Osim revijalnog manifestacija je i natjecateljskog karaktera te se kao takva boduje za Prvenstvo Hrvatske.

Okupljanje sudionika počelo je u jutarnjim satima a prekrasne limene ljepotane građani su mogli razgledati sve do 11 sati kada je povorka sudionika krenula prema Čazmi. Staza kojom su se kretali sudionici dugačka je 74 kilometra te je preko Ivanić-Grada, Čazme, Velike Ludine i Križa prošla kroz čak tri županije. Old Timer klub Ivanić-Grad osvojio je prvo mjesto u kategoriji motocikala te drugo mjesto kod automobila.

-Jedan od kriterija za sudjelovanje na ovoj smotri je da vozilo mora biti proizvedeno prije 1989 godine dok vlasnici mogu biti i stariji- našalio se predsjednik Kluba Zdravko Jambrešić koji je istaknuo kako se klub ove godine po prvi puta natjecao u kategoriji automobila, gdje u konkurenciji devet klubova zauzeo drugo mjesto.

Događanja
Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Zagrebačka županija