RENATO JURČEC, trener NK Vrbovec: Spremni smo!

Na Sajmište sutra dolazi lider Jarun

Konačno je odlučeno: ovoga vikenda se ipak nastavlja trećeligaško prvenstvo, a u Vrbovcu se sutra u 15,30 sati sastaju prvi i posljednji s ljestvice. Na Sajmište dolazi lider Jarun. Vrbovec je jesen završio na posljednjem mjestu sa samo 5 bodova. A, ambicije i cilj Kluba su ovoga proljeća osigurati opstanak u trećeligaškom društvu.

Gotovo dva mjeseca nogometaše Vrbovca za, po mnogima, nemoguću misiju priprema novi trener Renato Jurčec. Osim novog trenera, Uprava je Kluba dovela i šest novih igrača koji će, uz „starosjedioce“, braniti boje Vrbovca u predstojećoj polusezoni. To su Babić, Bilić, Boroša, Busija, Bubnjar, braća Josip, Domagoj i Kristijan Colarić, Ćosić, Fugaj, Hercig, Krizmanić, Novokmet, Pluščec, Režabek, Slišković, Škaro, braća Martin i Gabrijel Tolić, Tomas, Trošić, Zrinščak i, odnedavna, napadač Martinović.

Nakon ciklusa priprema i trening-utakmica Jurčec je kompletirao sliku o ekipi koju je preuzeo polovicom siječnja.

-Ekipa ima talenta, to je nesumnjivo, samo bojim se da baš svi igrači nisu do kraja „unutra“, ili, nisu dokraja svjesni u kojoj se situaciji nalazimo. Vidim to po puno detalja u dosadašnjem radu, pa o u samim utakmicama. Ali, da ne ispadne kako kritiziram, ja sam i dalje optimist. Vjerujem da možemo ostvariti klupski cilj – kaže, a o sutrašnjoj utakmici kratko poručuje:

-Spremni smo! Ako u utakmicu uđemo pravi i skoncentrirani i ako budemo poštivali sve dogovoreno –onda tko zna!

Naravno, i u Vrbovcu sutra – bez gledatelja…