Rižoto je talijansko jelo načinjeno od riže i priloga. Na vrelom ulju, maslacu ili masti poprži se riža, a zatim se dodaju prilozi. Obično
Kad se odlučite za pripremu piletine na žaru, mariniranje je dobra opcija, neki bi rekli i jedina moguća, jer pečenje na gradelama izvlači...
Premda talijansku kuhinju, uglavnom, povezujemo s tjesteninom, rižoto je, nakon tjestenine, zvijezda talijanske gastronomije, osobito na...
Jeste li znali da su piletinu Europljani otkrili Americi? Naime, kad je interkontintalnim utjecajima riječ, povijest bilježi,, uglavnom...
Picek u pećnici nedjeljom stara je navada zagrebačke kuhinje. No, najčešće, zahvaljujući veličini same peradi, ali i količini krumpira koju...
Što je bilo prvo, kokoš ili jaje? Odgovor na tu dvojbu nećete uspjeti dokučiti, no uz piceka iz pećnice i malu pomoć češnjaka, zasigurno
Piletina je naziv za meso domaćih kokoši. Prema kriteriju konzumacije, ona je najčešća vrsta mesa peradi u svijetu Za proizvodnju mesa...
Piletina sama po sebi i nije neko sočno meso, tako da u svakodnevnoj uporabi najčešće se rabe postupci kojoj izvače ono najbolje iz nje
Ako je od jučerašnjeg ručka ostalo viška pohanaca, ovo jelo će mu dati novi život. Bez obzira na vrstu mesa, bila ona, puretina, teletina