Marko Magdić: Za sada možemo biti zadovoljni

Načelnik Općine, Marko Magdić ne krije zadovoljstvo ovogodišnjom proslavom Dana Općine

Koncertom Grupe Vigor započela je ovogodišnja proslava Dana Općine Križ, koja je brojnim događanjima nastavljena i jučer, kada je u parku u Križu održan niz društvenih događanja, koja su začinjena koncertom Željka Bebeka.

-Ponovit ću kako smo u posljednje tri-četiri godine proslavu podigli na višu razinu- s ponosom je istaknuo načelnik Marko Magdić.

Jučerašnji dan protekao je tako uz tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina koji je održan u parku u Križu, gdje je između ostaloga održan i niz popratnih sadržaja.

Za najmlađe su tako bili osmišljeni Tvornica dječjeg smijeha koja je uključivala radionice za djecu, animacije, maskote, besplatni face painting te mađioničarsku predstavu, dok su Vatrogasna zajednica Općine Križ te Vatrogasna postrojba Ivanić-Grad osmisli prezentaciju vozila uz igru za djecu „Budi vatrogasac na jedan dan“.

Mogla su se u parku kušati i vina Udruge Škaf, ali i uživati uz taktove Limene glazbe DVD-a Križ te uz tamburaše KUD-a Graničar.

-Zaista, za svakog posjetitelja, kao i za sve naše mještanine ima ponešto zanimljivo- rekao nam je načelnik Magdić, pohvalivši se brojkom od pet do šest tisuća posjetitelja koji tijekom vikenda posjete Križ.