IGOR MAKSIMOVIĆ-MAKS, broj 1 vrbovečkog turnira: Dogodine još jači i kvalitetniji!

Nakon prespavane noći komentirao je ovogodišnji Memorijal za naš Portal

Spušten je zastor na još jednoj velikoj sportskoj priredbi u Vrbovcu – završio je ovogodišnji 42. Malonogometni memorijal „Čedomil Drvenkar“. Gledali smo četiri dana dobrog, pa i vrlo kvalitetnog hakla, koje su gledateljima prikazale 24 seniorske i 12 veteranskih ekipa. I ove godine organizator turnira bila je NK Lonja, a čovjek „broj jedan“, bez kojega bi ovakva organizacija ponekad bila možda i obezglavljena, svakako je Igor Maksimović-Maks.

Nakon prespavane noći komentirao je ovogodišnji Memorijal za naš Portal:

-A što reći? Zahvala prije svega momčadima i svim ljudima koji su doprinijeli ovom događaju. No, nekako posebno treba istaknuti publiku koja je prepoznala dobar nogomet i koja je znala nagraditi svaki potez. Organizacija samog sustava natjecanja i nije bila toliko zahtjevna, koliko rad na rasporedu kako bi donekle sve ekipe bile zadovoljne. Nažalost, nismo svima sve mogli ugoditi na čemu se u svoje ime ispričavam.

Dajem si za pravo reći da je kvaliteta nogometa ove godine potpuno nadmašila sva očekivanja, a posebno treba istaknuti i niz odličnih haklera koji su nastupili u Vrbovcu. Čestitam nagrađenima, vjerujem da su pobjednici u obje konkurencije od samog početka igrali jako dobar nogomet i zasluženo tu gdje jesu.

Na upit što dogodine, Maks je kratko poručio;

-Još jače, a svakako probati i još kvalitetnije!