FOTO: Konstituirano Općinsko vijeće Rakovec, predsjednik Ivan Zadravec

Općinska načelnica Brankica Benc čestitala je svim vijećnicima na osvojenim mandatima, te kazala kako se raduje suradnji s novoizabranom mladom ekipom, kao i s već dokazanim članovima Općinskog vijeća za boljitak svih stanovnika općine Rakovec

Konstituirano je Općinsko vijeće općine Rakovec, koje sada broji 9 članova.

Stjepan Kožić – nezavisna lista dobila je 7 vijećnika, Hrvatska demokratska zajednica jednoga, te Hrvatska stranka umirovljenika 1 vijećnika. Osim što su u Vijeće, prema izbornim rezultatima izabrane i tri žene, a kako je nositeljica liste Stjepan Kožić – nezavisna lista Brankica Benc stavila svoj mandat u mirovanje zbog obavljanja dužnosti općinske načelnice, u sazivu su sada po prvi put dvije članice Vijeća. To su Ivana Šantak i Martina Šmar, te članovi Ivan Zadravec, Hrvoje Pajur, Mario Rogožar, Ivan Šipuljak, Valent Napast, Franjo Krljan (HDZ) i Vlado Pajur (HSU).

Za predsjednika općinskog vijeća Općine Rakovec izabran je Ivan Zadravec, a za zamjenika predsjednika Općinskog vijeća izabran je Franjo Krljan.

Općinska načelnica Brankica Benc čestitala je svim vijećnicima na osvojenim mandatima, te kazala kako se raduje suradnji s novoizabranom mladom ekipom, kao i s već dokazanim članovima Općinskog vijeća za boljitak svih stanovnika općine Rakovec. Uvjerena je – kaže – da će već poznato veliko jedinstvo i složnost u ovoj općini i dalje biti najveći pokretač u gradnji budućnosti Općine Rakovec.