Zelinčani pozvani da kupuju lokalno

Iz Grada pozivaju sve OPG-ove da se uključe u akciju Kupujmo lokalno

Imajući u vidu ograničenje kretanja radi sprečavanja širenja korona virusa, iz Svetog Ivana Zeline pozivaju sve zainteresirane OPG-ove na području grada, a koji imaju vlastitu proizvodnju te mogućnost dostave svojih proizvoda, da se jave kako bi i u gradu zaživjela virtualna tržnica.

Cilj je omogućiti građanima dostupnim informaciju o proizvodima koje mogu nabaviti direktno od proizvođača, a na ovaj način na jednom će se mjestu objediniti popis OPG-ova s dostupnim proizvodima.

-Na području Svetog Ivana Zeline imamo veliki broj divnih i marljivih ljudi, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji u ponudi imaju razne proizvode, od sira, mesa, jaja, meda, orašastih plodova, voća, povrća, rakija, vina i slično. Prvi korak je objediniti ponudu pa pozivamo lokalne ponuđače da nam se jave, a nakon toga krećemo i s virtualnom tržnicom- poručio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Svi zainteresirani OPG-ovi mogu se javiti na e-mail; [email protected] kojoj trebaju dostaviti sljedeće podatke; naziv OPG-a, adresu, kontakt osobu, broj telefona, e-mail te popis proizvoda.