Zbog zagušenja linija Vatrogasna postrojba Zagreb pokrenula aplikaciju

Zbog kompletnog zagušenja hitnih linija, činjenice da ima više od 25.000 prijavljenih oštećenja te nedostatka njima bitnih informacija i bolje procjene, Vatrogasna postrojba Zagreb izradila je aplikaciju 'Prijave oštećenja za koje je potrebna (žurna) intervencija vatrogasaca'
zagreb_posljedice-potresa_hvz-3

Zbog kompletnog zagušenja hitnih linija, činjenice da ima više od 25.000 prijavljenih oštećenja te nedostatka njima bitnih informacija i bolje procjene, Vatrogasna postrojba Zagreb izradila je aplikaciju ‘Prijave oštećenja za koje je potrebna (žurna) intervencija vatrogasaca’.

-Molimo vas da nam prijavljujete samo one objekte na kojima je zbog vrste oštećenja moguća (žurna) intervencija vatrogasaca! Prijavite online s fotografijama da nam olakšate eventualni posao- poručili su zagrebački vatrogasci putem društvenih mreža.

Kako je u potresu oštećeno više od 8.000 dimnjaka koji uništavaju krovove, a opasne krhotine padaju na ceste, kažu da je građanima to još jedan razlog za ostati doma, a ako je izlazak iz kuće neizbježan, mole da se hoda dalje od građevina.

Grad Zagreb
Hrvatska
Koronavirus