Završila ovogodišnja Škola plivanja u Nerezinama

Desetodnevni boravak u ovom prekrasnom lošinjskom naselju za svu je djecu bio nezaboravan doživljaj, pogotovo onu koja su to iskustvo doživjela prvi put
n

Desetodnevnim boravkom u vrbovečkom odmaralištu u Nerezinama ovogodišnju Školu plivanja zaključili su na Veliku Gospu učenici OŠ iz Zlatara. Time su ovoga ljeta u vrbovečkom odmaralištu ostvareno 57 dana Škole plivanja za učenike nižih razreda osnovnih škola Vrbovca, Dubrave, Kloštra i, rekosmo, Zlatara.

Desetodnevni boravak u ovom prekrasnom lošinjskom naselju za svu je djecu bio nezaboravan doživljaj, pogotovo onu koja su to iskustvo doživjela prvi put. Kako i ne bi, kad je Odmaralište osiguralo sjajan obrok, smještaj i puno korisnih i zabavnih svakodnevnih sadržaja – plivanja, društvenih igara, plesa i zabave, a sve pod budnim okom učitelja plivanja i pedagoških voditelja.

Jednako tako osjećaju se i ostalih tridesetak građana-gostiju Odmarališta koji su proteklih deset dana „napunili baterije“ i vraćaju se u zadovoljni u Vrbovec i okolicu.
Inače, Odmaralište se zatvara za mjesec dana, a u tom će periodu ovdje boraviti još vrbovečke udruge, Limena glazba, članovi HKUD-a Petar Zrinski, održat će se odbojkaški kamp itd.

Događanja
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija