Zatvara se brza cesta na čvoru Sveta Helena

Od 22.rujna od 7 sati do 30.rujna do 15 sati na čvoru Sveta Helena, zbog izvanrednog održavanja, bit će zatvoreni ulazni krak iz smjera Vrbovca/Bjelovara u smjeru Zagreba

Zeljko Lukunic/PIXSELLr

Od 22.rujna od 7 sati do 30.rujna do 15 sati na čvoru Sveta Helena, zbog izvanrednog održavanja, bit će zatvoreni ulazni krak iz smjera Vrbovca/Bjelovara u smjeru Zagreba (obilazak iz smjera Zagreba u smjeru Sv. Ivan Zelina je autocestom iz smjera Zagreba prema čvoru Popovec, zatim državnom cestom DC3 u smjeru sjevera do Sv. Ivan Zelina), izvijestio je HAK.

Izlazni krak iz smjera Zagreba prema naselju Sveti Ivan Zelina (obilazak iz smjera Vrbovca u smjeru Zagreba je od čvora Vrbovec 2 županijskom cestom ŽC3034 do Dugog Sela, a zatim prema čvoru Kraljevečki Novaki (A4) do Zagreba).

Izlazni krak iz smjera Bjelovara/Vrbovca u smjeru naselja Sveti Ivan Zelina (obilazak iz smjera Vrbovca prema Sv. Ivan Zelina je državnom cestom DC10 iz smjera Vrbovca prema čvoru Sveta Helena, ulazak na A4 na čvoru Sveta Helena u smjeru Varaždina do čvora Komin, zatim državnom cestom DC3 u smjeru juga do Sv.Ivan Zelina).