Zagrebačkim ulicama od danas vozi tramvaj ukrašen Dinamovim obilježjima

Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb, slogan “nema predaje” tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja broj 4 koji će svakodnevno prolaziti ulicama Zagreba

GNK Dinamo

Zagrebački ulicama…. Uz ovakve bi sekvence lijepo pristajala zvučna podloga sa stihovima popularnih zagrebačkih i navijačkih pjesama: “ulice su modre sve do Maksimira”, “zagrebačkim ulicama cesta mog života teče”…

Upravo su zagrebačke ulice kulisa nove Dinamove akcije koja je osvanula u mjesecu klupskog rođendana. U partnerstvu s tvrtkom Info Media Group osmišljena je i realizirana ideja o – Dinamovu tramvaju. U trenucima velike sreće i neopisivih emocija zbog fantastičnog uspjeha Dinama i plasmana u četvrtfinale UEFA Europa lige te iščekujući nadolazeću utakmicu protiv Villarreala na stadionu Maksimir, s ponosom objavljujemo jednu sjajnu vijest.

Zagrebačkim ulicama od danas vozi tramvaj ukrašen Dinamovim obilježjima. Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb, slogan “nema predaje” tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja broj 4 koji će svakodnevno prolaziti ulicama Zagreba. Mladi Dinamovi prvotimci Joško Gvardiol, Marko Tolić i Marijan Čabraja prvi su imali čast vidjeti tramvaj uživo, u sjajnom su raspoloženju pozirali za fotografije, a nakratko zatim i sjeli za upravljačku konzolu.

Tramvaj će biti u prometu idućih šest mjeseci, a za putnike navijače klub je za početak travnja pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu europsku sezonu Dinama.