Vrbovec bolji od Trešnjevke, Domagoj Colarić dvostruki strijelac

Prema prikazanome i stvorenim stopostotnim prigodama rezultat je trebao biti i dvoznamenkasti u korist domaće momčadi
v

Vrbovec je u 32. kolu 3.HNL-Središte, u pretposljednjem domaćem izdanju, dobio Trešnjevku rezultatom 4-1. Dvostruki strijelac bio je Domagoj Colarić, te Frigan i Nakić, a za goste njihov prvi topnik Burić. No, prema prikazanome i stvorenim stopostotnim prigodama rezultat je trebao biti i dvoznamenkasti.

Drugi strijelac lige Burić već je u 1. minuti ozbiljno zaprijetio, ali je domaći čuvar mreže Bilić izbio u korner. Onda u 6. minuti, Vrbovec vodi pogotkom Domagoja Colarića, nakon asistencije Sliškovića. Uzvratio je Pezo četiri minute kasnije s ruba šesnaesterca, no tukao je malo preko grede. Malo potom okušao se i Kegelj, ali Bilić „vadi“ loptu ispod prečke. Igrala se 15. minuta i već je 2-0; akteri isti kao kod vodećeg gola. Slišković asistira, a Domagoj Colarić zabija iz trka. Do kraja prvog dijela kao na tekućoj vrpci izmjenjuju se prigode. Do ovog susreta drugi strijelac Lige Josip Colarić imao je pet „zicera“, ali ga danas lopta nije jednostavno htjela. Mogli su zabiti i Zeleni, a najbliži tome bio je Burić, kada je u 40. minuti pogodio gredu.

Već u 48. minuti gosti smanjuju rezultat s bijele točke, nakon igranja rukom u šesnaestercu nekog od domaćih igrača. Siguran je s bijele točke bio Burić (za svoj 25. gol). Slišković je šest minuta kasnije s 15-tak metara pucao u gostujućeg golmana, a minutu kasnije Burić tuče zamalo preko grede. Crveni ne posustaju i u 64. minuti pogotkom Frigana (na asistenciju Josipa Colarića) postavljaju 3-1. Onda opet tri velike prilike Josipa Colarića – u jednoj akciji tukao je u golmana, pa pogodio stativu, a malo kasnije s 5 metara prebacio gol (kad ne ide, ne ide…).

Onda se u velikoj prilici našao i Nekić, koji glavom tuče malo pored okvira gola, a potom ga ruše u šesnaestercu za domaći kazneni udarac. Izveo ga je dvostruki strijelac Domagoj Colarić, ali mu je Lončarić „pročitao“ udarac s bijele točke. Našao se Slišković nakon toga u dvije velike šanse, a onda 4-1 postavlja Nakić, nakon što je sve sam pripremio. U posljednjoj minuti susreta Trešnjevka je mogla smanjiti, ali je Mandićev udarac efektno obranio mladi Bilić.

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija