U utorak starta 55. Floraart

Ove se godine neće održati "Hrvatski KUP florista" i "Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća"
floraart Borna Filić/PIXSELL

Velika cvjetna priredba, ovogodišnji, 55. Floaart, počinje u utorak, 1. lipnja i trajat će do 6. lipnja na zagrebačkom Bundeku, nakon što je ranije odgođen zbog epidemiološke situacije.

Za cvijeće i hortikulturu osigurano je 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka gdje će se provesti sve epidemiološke mjere.

Na vanjskom dijelu predstavljat će se biljni izlagači s lepezom vlastitih proizvoda te raznim cvjetnim instalacijama i prikazima idejnih rješenja u projektiranju manjih zelenih površina, no natjecanja “Hrvatski KUP florista” i “Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća” ove se godine neće održati, stoji u priopćenju.

Na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica i cvijeća po pristupačnim cijenama.

Ulaz je tradicionalno besplatan, a preporuka je da građani parkiraju na istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma, priopćeno je.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska
Izbor urednika