SA ŽUPANIJSKIH TERENA: Polet dočekuje TOP, Stupnik Mraclin

Uskrsni vikend je pred nama, tako da će se većina utakmica županijskih liga odigrati u subotu
DSC_5891

U Jedinstvenoj županijskoj ligi igra se 20. kolo. Najzanimljivije utakmice odigrat će se na Zvrniku gdje Polet ugošćuje drugoplasirani TOP, koji je minule nedjelje poražen u susjednom Mraclinu. Derbi susret igra se u Stupniku, gdje se susreću četvrta i treća momčad s prvenstvene ljestvice, domaćin Stupnik i Mraclin. Sutra od 16,00 sati na rasporedu su i utakmice; Samobor-Rakov Potok, Klas-Vinogradar, Ban Jelačić-Vatrogasac i Lomnica-Sveta Nedelja. U ponedjeljak, 5. travnja igraju se još tri susreta; Turopoljac-Naftaš Ivanić, Rakovec-Dinamo i Strmec-Sloga.

Na terenima Prve županijske lige-Istok igra se 19. kolo, a dva susjedna derbija igraju se u Obrezini i Lonjici. U Obrezini kod Mladosti gostuje Vatrogasac, dok u goste Lonji dolazi Meštrica. Još igraju; Milka Trnina-Kloštar, Ostrna-Posavec, Kupa-Dubrava, Ban Jelačić-Gaj i Zvekovac-Dinamo Hidrel. Početak utakmica je u 16 sati.

U 21. kolu 1. ŽNL-Zapad igraju; Zrinski-Sloga SUZA, Mladost (L)-Savski Marof, Jaska-Vrh, Bregana-Klokočevac, Mladost (KD)-BSK, Krašić-Bestovje, Jamnica-Mladost (KS), Novaki-Pušća i HNK Tigar Rakitje-Sava (D).

U 17. kolu 2. ŽNL-Istok sastaju se; Brcko-Turopolje, Croatia-Donja Zelina, Mladost-Sloboda i Žabnica-Graničar.

Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Zagrebačka županija