Pripremna utakmica Bjelovar-Vrbovec bez pobjednika

U Bjelovaru su, vjerojatno zadnju pripremnu utakmicu pred skori (?) početak polusezone, odigrala dva trećeligaša – Bjelovar i Vrbovec. Završilo je bez pobjednika, 1-1

U Bjelovaru su, vjerojatno zadnju pripremnu utakmicu pred skori (?) početak polusezone, odigrala dva trećeligaša – Bjelovar i Vrbovec. Završilo je bez pobjednika, 1-1.

Domaćin je vodio sve do pred kraj susreta pogotkom iz prvog dijela, a onda je za remi u 73. minuti pogodio Josip Slišković. Josip Colarić je nabacio iz kornera, Pluščec loptu prenio glavom, a na drugoj stativi nogom ju u mrežu pospremio Slišković. Inače, kod 0-0 nad Josipom Colarićem nije suđen čisti penal, a već u 3. minuti bravurozno je zicer obranio Zrinščak. Vrbovčani su pogodak primili u 44. minuti i to zbog loše postavljene obrane – kaže trener Jurčec.

Bila ovo dobra utakmica s obostranim šansama, dodaje, odigrana na odličnom travnjaku i poslužila je kao prava prvenstvena. Najvažnije, kaže, da se nitko nije ozlijedio.

Novi, pravi test mogućnosti ovog Vrbovca bit će već 6. ožujka, kada u Vrbovec dolazi lider trećeligaškog Središta, Jarun. Tada bi se trebala odigrati zaostala utakmica iz jesenskog dijela – prenio nam je predsjednik Kluba Mato Jelić.