PRIJATELJSKA UTAKMICA: Vrbovec – Dugo Selo 2-2

Pred dvjestotinjak gledatelja na Gradskom stadionu u Vrbovcu posljednju pripremnu utakmicu pred skoro prvenstvo Treće lige odigrala su dva stara poznanika Vrbovec i Dugo Selo

Pred dvjestotinjak gledatelja na Gradskom stadionu u Vrbovcu posljednju pripremnu utakmicu pred skoro prvenstvo Treće lige odigrala su dva stara poznanika Vrbovec i Dugo Selo. Završilo je bez pobjednika – 2-2.

Gosti su golom Darojkovića poveli već u 8. minuti. U 30. minuti Josipu Colariću gotovo siguran pogodak obranio je Anić, ali je pet minuta kasnije ipak kapitulirao; Colarić je izjednačio. Odmah u nastavku Vrbovčani su poveli golom Domagoja Colarića, nakon krasne akcije. Potkraj susreta zaredalo je nekoliko prilika gostiju, koji su i zabili za poravnanje u 82. minuti (Čečura), a u samoj završnici velikom se obranom istaknuo gostujući vratar i tako spriječio poraz.

„Generalka“ je svakako uspjela, jer je obojici trenera pokazala što se još treba „popeglati“ u idućih tjedan dana do početka prvenstva.

Oproštaj kapetana Pluščeca

U domaćem sastavu susret je započeo kapetan Filip Pluščec, koji je nakon samo nekoliko minuta traku predao Mariju Ćosiću i time se oprostio od daljnjeg igranja nogometa (zbog poslovnih razloga).

No, Pluščec ostaje u Klubu kao član Uprave, a za njegov igrački doprinos javno mu je zahvalio predsjednik Vrbovca Mato Jelić.