PRIJATELJSKA UTAKMICA: Bistra slavila u Dugom Selu

NK Dugo Selo - NK Bistra 1:3

Nogometaši Dugog Sela nakon što su u utorak u prijateljskom susretu s 4:1 svladali Hrvatski dragovoljac u Sigetu, danas su u Dugom Selu ugostili trećeligaša Bistru u još jednoj pripremnoj utakmici uoči skorašnjeg početka 3. HNL-Središte. Gosti su iskoristili umor domaćih igrača te su na kraju sasvim zasluženo slavili s 3:1.

Bila je to dopadljiva partija s jedne i druge strane, u kojoj su Bistrani naplatili domaće promašaje razočaravši gledatelje koji su se nadali nastavku pozitivnog rezultatskog niza. Trener Ivan Božić u današnjem je susretu izmiješao momčad, dok je njegov kolega sa suprotne strane, Damir Grlić svih devedeset minuta odigrao s najjačim sastavom, dok će uvjetno rečeno rezerve Bistre sutra odigrati susret protiv Sutle-Laduča.

Bistru je u vodstvo nakon lijepe akcije u 34. minuti doveo Šturlan, da bi u drugom dijelu gostujuća momčad u razmaku od 60. do 54. minute postigla još dva pogotka. Matošević je u 60. minuti podebljao vodstvo, dok je Grozdek u 64. povisio na 3:0. Dugo Selo je u smiraj utakmice preko Grgića uspjelo tek ublažiti poraz.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK DUGO SELO – NK BISTRA 1:3 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Šturlan (30), 0:2 Matošević (60), 0:3 Grozdek (64), 1:3 Grgić (86)
NK DUGO SELO: Anić, Cetina, Čečura Mikulić, Duspara, Valek, Kovačić, Puretić, Slunjski, Lović, Dadić (još su igrali; Grgić, Rašić, Darojković, Jurić, Radović, Čančar, Kos, Jantoljak, Barkić). TRENER: Ivan Božić
BK BISTRA: Rihtar, Kotarski, Kunštić, Vodopijak, Jolić, Hanžek, Kukec, Božić, Matošević, Šturlan, Grozdek. TRENER: Damir Grlić