Predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić pozitivan na koronavirus

Predsjednik splitskog HDZ- a Petar Škorić pozitivan je na koronavirus zbog čega je u samoizolaciji

Miranda Cikotić/PIXSELL

Predsjednik splitskog HDZ- a Petar Škorić pozitivan je na koronavirus zbog čega je u samoizolaciji, potvrdio je Škorić Hini u telefonskom razgovoru.

Rekao je da je nakon pojave blažih simptoma uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti otkazao odlazak u Knin i javio se epidemiologu, te podvrgnuo testiranju na koronavirus koji je bio pozitivan. Škorić je dodao i da se osjeća dobro, osim blaže temperature prvih dana koja je bila oko 38 stupnjeva.

-Za sada nemam nikakvih drugih simptoma. Po uputama epidemiologa prijavio sam kontakte koje sam imao 48 sati prije pojave prvih simptoma i osobno o tome obavijestio sve te osobe. Budući da sam na godišnjem odmoru s obitelji i kontakt imao s vrlo malim brojem osoba odlučio sam samoizolaciju provesti u miru i u krugu najmilijih- kazao je Škorić.

Škorić je na svom Facebook profilu također izvijestio o tome da je pozitivan na koronavirus te da se osjeća dobro i trenutno nema nikakvih simptoma bolesti, ali i pozvao sve da tu bolest ne doživljavaju olako i da se pridržavaju svih mjera kako bi smanjili širenje virusa.