Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević posjetio Županijsku organizaciju Zagrebačke županije

Predsjednik HSU-a general Veselko Gabričević u Zaprešiću se sastao s predsjednicima Gradskih i Općinskih organizacija ove stranke u Zagrebačkoj županiji

Predsjednik HSU-a general Veselko Gabričević u Zaprešiću se sastao s predsjednicima Gradskih i Općinskih organizacija ove stranke u Zagrebačkoj županiji.

Svojim kolegama je prenio dosadašnja iskustva na čelu stranke, nakon izbora u studenome prošle godine, posebno o onima upućenim Vladi RH. Istaknuo je kako ne odustaje od svojih zahtjeva za isplatom tzv. Covid-dodatka svim umirovljenicima, kao i uvođenje nacionalnih mirovina, pozivajući se na praksu mnogih susjednih nam zemalja.

Naravno, riječi je bilo i o predstojećim lokalnim izborima, u koje će HSU u ogromnoj većini ići u koaliciji s HDZ-om. Naglasio je pri tom kako HSU ne nosi ni lijeve ni desne predznake, već je stranka koja prvenstveno u gradovima i općina djelovati s onima, koji će jamčiti ostvarenje umirovljeničkih prava i potreba.

HSU-ovce je ovom prilikom pozdravio i Željko Turk, zaprešićki gradonačelnik i predsjednik HDZ-a Zaprešića i Zagrebačke županije, koji je podsjetio na uzornu suradnju s HSU-om i uopće umirovljenicima ovoga grada.