Prečko, Vrbani, Savica i Folnegovićevo ostaju bez tople vode

Isporuka toplinske energije bit će obustavljena Prečkom i zapadnom dijelu naselja Vrbani od 16. lipnja u 22 sata do 17. lipnja, Folnegovićom naselju od 21. lipnja do 23. lipnja te dijelu naselja Savica od 21. lipnja do 12. srpnja
vrelovod zagreb Marin Tironi/PIXSELL

Zbog radova na centralnom toplinskom sustavu, HEP-Toplinarstvo privremeno će obustaviti isporuku toplinske energije u četiri zagrebačka naselja – Prečkom, Vrbanima, Savici i Folnegovićevom naselju, priopćeno je iz HEP Toplinarstva.

Isporuka toplinske energije bit će obustavljena Prečkom i zapadnom dijelu naselja Vrbani od 16. lipnja u 22 sata do 17. lipnja, Folnegovićom naselju od 21. lipnja do 23. lipnja te dijelu naselja Savica od 21. lipnja do 12. srpnja.

Razlog obustave isporuke energije u Prečkom i Vrbanima su radovi na modernizaciji i automatizaciji šahta na Zagrebačkoj aveniji, čime će se poboljšati rad i funkcioniranje vrelovodne mreže. Isporuka toplinske energije u dijelu naselja Savica (Zinke Kunc 1-3, Lastovska 2-4 i 6-10, Ljerke Šram 2-22) i Folnegovićevom naselju obustavlja se zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže u sklopu projekta sufinaciranog bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Iz HEP-Toplinarstva poručuju da će uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce koji neće imati toplu vodu mole za strpljenje i razumijevanje.

Grad Zagreb
Hrvatska
Izbor urednika