Poznati HDZ-ovi kandidati iz VII. izborne jedinice

Neki od HDZ-ovi kandidati iz VII. izborne jedinice su Nada Murganić, Tomo Medved i Maja Grba Bujević

Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Karlovačka Županijska organizacija HDZ-a predstavila je na prvoj konferenciji za novinare uoči kampanje za parlamentarne izbore 14 kandidata iz VII. izborne jedinice, a među njima su Nada Murganić, Tomo Medved i Maja Grba Bujević.

Obnašateljica dužnosti predsjednika karlovačke Županijske organizacije HDZ-a Nada Murganić i članica Predsjedništva HDZ-a na nacionalnoj razini navela je 14 imena, među kojima je ona, zatim zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ravnateljica HZHM-a Maja Grba Bujević, Karlovčani Marija Jelkovac i Damir Mandić te drugi iz svih gradova i više općina. To su imena koja je ta organizacija stavila na raspolaganje središnjici stranke za listu za VII. izbornu jedinicu.

Murganić je otvoreno rekla da je konferencija za novinare upriličena uoči popodnevnog dolaska predsjednika SDP-a Davora Bernardića i SDP-ova koordinatora za VII. izbornu jedinicu Zlatka Komadine.

-Gdje su Bernardić i Komadina bili četiri godine?- upitala je Murganić i odgovorila: “Dođu pred izbore i otiđu.”

Nasuprot tome, dodala je, Vlada Andreja Plenkovića donijela je u Karlovačku županiju 2,5 milijarda kuna za razne projekte, to jest sedam milijarda kuna kroz mandat ako se gledaju projekti svih gradova i općina financirani iz svih izvora.