Hrskavi pileći rasjek, zlatno pržen do savršenstva, uz neizostavni prilog – mirisnu rižu s graškom, poznatu kao rizi bizi – jednostavno je...
Savjetuje se: Zatvorena posuda, temperatura ispod 4 °C i izbjegavanje kontakta sa svježim namirnicama. Piletina je jedno od najčešće...
Piletina je jedan od najpopularnijih izbora u mnogim kuhinjama, a zahvaljujući svojoj sočnosti i sposobnosti da upije bogate okuse,...
Ovo jelo, često povezano s obiteljskim okupljanjima i svečanim prigodama, omiljeni je izbor diljem Hrvatske, a posebno je popularno u...
Piletina je jedna od omiljenih i najčešće konzumiranih namirnica diljem svijeta. Zato je korisno znati koliko dugo je sigurno ostaviti...
Piletina i jaja popularni su izvori životinjskih bjelančevina, odnosno proteina koji su bogati hranjivim tvarima, poput vitamina i...
Umjesto toga stavite sve sastojke na jedan protvan, položite ga u pećnicu i pustite da ona odradi sav posao. Takav je i ovaj recept za
Piletina je bogat izvor proteina i esencijalnih nutrijenata poput magnezija, selena i željeza koji nedostaju mnogim dijetama. Piletina može...
Tajna je u jednostavnoj pripremi i tek nekoliko sastojaka koji će vam trebati, poput sušenih rajčica, vrhnja i parmezana. Prema želji...
Piletina je omiljeno meso zbog svog bogatog okusa i jednostavne pripreme. Međutim, nije svaki dio ovog mesa jednako zdrav. Iako mnogi misle...
Bilo da se radi o tanjuru pečene piletine ili kutiji bataka od večere – svi smo imali taj trenutak oklijevanja kada je u pitanju
Kasna jesen ima svojih gastronomskih izazova – od kestenja, preko kiselog kupusa, pa do svih delicija koje vežemo uz barbarske običaje...
Pileći složenac s povrćem Ostalo piletine od pečenja? U subotu ste cijelog piceka „skurili” u rerni s krumpirom i uz salatu bio je sjajan
Pečenje pileta u isparavajućem dimu pivaposeban je događaj za svaki roštilj. To je recept bez kojeg ne možete biti roštilj majstor (ili...
Opće znanje kaže kako je piletina je naziv za meso od domaćih kokoši, a da je u ljudskoj prehrani piletina je najčešća vrsta mesa
Brokula (Brassica oleracea var. italica) je jestiva zelena biljka iz obitelji kupusnjača, čija se velika cvjetna glavica, stabljika i mali...
Tandoori piletina je jelo od piletine koje se priprema pečenjem piletine marinirane u jogurtu i začinima u tandooru, cilindričnoj glinenoj...
Pileća jetrica, isto kao i jetra drugih životinja, isto kao i iznutrice svih vrsta sve su rjeđe na našim jelovnicima, što je potpuno...
Pileće meso, osobito pileća prsa, potpuno je neopravdano na zlom glasu kao suho i nedovoljno sočno meso, bez okusa. Naravno, da nije tako,...
Zbog kože, koja je puna masti i prepuna sjajnih okusa nakon pečenja, piletina na roštilju nije nimalo laka kulinarska disciplina. Korica...
Povijest palačinke je ujedno i povijest kruha, odnosno žitarica od kojih se spravlja tijesto čije je oblikovanje svedeno na esencijalne...