Možete se poslužiti mikrovalnom pećnicom, no tada postoji rizik da meso djelomično skuhate ili prepečete. Zato isprobajte ovaj genijalan...
Roštilj nije samo priprema hrane – to je doživljaj. Bilo da ga organizirate u vrtu, na terasi ili uz jezero, ništa ne okuplja ljude
Jeftiniji komadi mesa znaju biti znatno tvrđi i teški za žvakanje, no to ne znači da biste ih trebali izbjegavati u kuhinji. Umjesto toga
Char siu je kineska svinjetina s roštilja koju vjerojatno poznajete iz azijskih restorana, a vrlo jednostavno možete je napraviti i sami...
Nakon mariniranja odreske možete pržiti u tavi, peći na roštilju ili pirjati – za koju god se varijantu odlučili, meso će biti sjajno!...
Cijene sira u Europi su na vrhuncu i očekuje se pad, ali slijedi poskupljenje mesa, piše Večernji list, navodeći da samo pet država bilježi
Staro je pravilo da bez masnoća, ugljikohidrata i šećera nema ni ukusnog jela. Kod povrća je taj fenomen najizraženiji, jer bez obzira na...
Svinjska vratina je jedna od najzahvalnijih vrsta mesa prigodom priprave mesa s roštilja. Naravno kao i kod svakom mesa kojem slijedi...
Pita, neovisno od jedne od svojih osnovnih inačica, bila ona od prhkog, lisnatog ili vučenog tijesta (kore), jedan je od boljih izuma...
Iznutrice su dijelovi životinjskog mesa, uglavnom meka tkiva unutanjih organa životinja čije meso inače jedemo. U toj grupi mesnog tkiva...
Gorgonzola je jedan od najstarijih sireva u visokoj gastronomiji. Prvi zapisi o njemu sežu u 897. godinu, sir izvorno potječe sa sjevera...