Nakon mariniranja odreske možete pržiti u tavi, peći na roštilju ili pirjati – za koju god se varijantu odlučili, meso će biti sjajno!...
Kao biće, živi stvor, čovjek je svežder, ali i mesožder što znači da se hrani namirnicama biljnog podrijetla, ali i jede meso. I to
Tandoori piletina je jelo od piletine koje se priprema pečenjem piletine marinirane u jogurtu i začinima u tandooru, cilindričnoj glinenoj...
Zbog kože, koja je puna masti i prepuna sjajnih okusa nakon pečenja, piletina na roštilju nije nimalo laka kulinarska disciplina. Korica...
Kad se odlučite za pripremu piletine na žaru, mariniranje je dobra opcija, neki bi rekli i jedina moguća, jer pečenje na gradelama izvlači...
Pečenje pilećeg mesa na rešetki, svakako, je jedan od najvećih izazova majstora grilanja, jer nije nimalo lako postići da meso ima finu...
Svinjska vratina je jedna od najzahvalnijih vrsta mesa prigodom priprave mesa s roštilja. Naravno kao i kod svakom mesa kojem slijedi...
Odrezak od tune ili tuna steak, kako se udomaćilo u hrvatskoj jezičnoj praksi, poznat i kao riblji kotlet jer je riječ o diijelu ribe
Ne ulazeći u razloge zbog čega je svinjetina na hrvatskom tržištu tako jeftina ovih dana, a domaći proizvođači mesa tvrde da to traje ve
Vrijeme je kolinja, pa je i svinjskog mesa u izobilju, što se odražava i na cijene. Tako da je dobre komade svinjetine bilo u