Ovoga vikenda putovi vode u Vrbovec

Odbrojavaju se posljednji sati do najveće turističko-kulinarske manifestacije u Vrbovcu – „Kaj su jeli naši stari“, koja će se ovoga vikenda 40. put održati u ovom gradu

Odbrojavaju se posljednji sati do najveće turističko-kulinarske manifestacije u Vrbovcu – „Kaj su jeli naši stari“, koja će se ovoga vikenda 40. put održati u ovom gradu.

Turistička zajednica Grada Vrbovca na svojim je mrežnim stranicama objavila bogati gastro, kulturni, zabavni i sportski program, koji će se odvijati već u petak od jutarnjih sati na mnogim punktovima gradskog središta – od gradskog trga, parka, dvorca Patačić, do Ljetne pozornice.

Direktorica Turističke zajednice Jasna Benedik sa suradnicima obavlja posljednje tehničke pripreme i dogovore s Udrugama žena i ugostiteljima koji će nastupiti na ovogodišnjoj vrbovečkoj fešti.

Službeno otvorenje ovogodišnje turističko-kulinarske manifestacije bit će u petak, s početkom u 19 sati na Ljetnoj pozornici, dan ranije nego svih prijašnjih godina. Organizatori su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu vodeći, prije svega, računa o nužnim epidemiološkim mjerama.