Odmaralište u Nerezinama otvara vrata 19. lipnja djeci vrtića

Odmaralište se posljednjih godina intenzivno dodatno uređuje, a tako je bilo i ove zime i proljeća
foto Marko Belošević

Gradsko odmaralište u Nerezinama na Malom Lošinju spremno je za novu sezonu. Radom počinje 19. lipnja, kada stiži i prvi gosti -vrtićka djeca. Nakon njih, kreće prva od pet smjena škole plivanja za učenike osnovnih škola.

Odmaralište se posljednjih godina intenzivno dodatno uređuje, a tako je bilo i ove zime i proljeća.

-Postavili smo još nove pločice, nova vrata, uređivali okoliš objekata, uredili novo spremište, a upravo i projektiramo nadogradnju „gornje zgrade“ odmarališta – izjavio je dogradonačelnik i donedavni direktor Gradskih objekata Vrbovec Marko Belošević.

Dodao kako je sezona već sada odlično popunjena. U Nerezinama će dvije generacije vrbovečkih osnovnoškolaca provesti svoje maturalce. Uz dvije vrbovečke osnovne škole, OŠ Gradec, OŠ Dubrava sa svojim područnim školama (Farkaševac, Rakovec i Preseka), u odmaralište dolaze i djeca iz Zlatara i Kloštar Ivanića.

I ove će godine biti organiziran Odbojkaški kamp u suradnji sa ŽOK Vrbovec, u odmaralištu će boraviti i HKUD Petar Zrinski, Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, udruge žena, umirovljenici iz Gradeca.

-Što se tiče termina za građane, oni su lijepo popunjeni, još je ostalo nešto slobodnih mjesta za početak sezone (kraj lipnja), početak srpnja, te u drugoj polovici kolovoza– dodaje Belošević.

Događanja
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija