Novi članovi Holdingove uprave u rujnu stupaju na dužnost

Tomašević predstavio nove članove Uprave Zagrebačkog holdinga

Marko Lukunic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević predstavio je  nova tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga, za koje je kazao kako imaju desetogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama, a na dužnost će stupiti u rujnu.

-Nakon 73 prijave, nakon odabira kandidata za uži izbor, nas troje smo intervjuirali 15 kandidata od 73. Odlučili smo se za troje i oni će stupiti na mandat u rujnu- rekao je Tomašević na konferenciji za novinare i dodao kako sve tri osobe imaju više od 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim tvrtkama.

-Ivan Novaković ima dugogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama, posebice u INI, te na području strateškog razvoja i IT-a. Boris Sesar ima dosta iskustva u telekomunikacijama, IT-u, digitalnoj transformaciji, razvoju poslovanja, restrukturiranju. Matija Subašić Maras ima iskustvo u poslovima trasformacije poslovanja i upravljanja ljudskim resursima, uglavnom u osiguranju i farmaceutskoj industriji- kazao je Tomašević.

Nakon izbora ta tri dodatna člana Holdinga, te uz prethodno imenovana dva člana Uprave Nikolu Vukovića i Antu Samodola, smatraju da je time Uprava Holdinga kompletirana.