NK Farkaš za obitelj Mitrović (Šagovac) iz Bolča

Humanitarni malonogometni turnir održat će se u četvrtak, 3. lipnja s početkom u 10 sati na školskom igralištu u Farkaševcu
179468823_104554138454639_9132828054473404395_n

Društveni život Farkaševca ove je godine obogaćen osnivanjem Nogometnog kluba Farkaš Farkaševac, koji bi s jeseni trebao započeti i sa službenim natjecanjima. Uvidjevši kako njihovi mještani trebaju pomoć, ekipa okupljena oko Valentina Ščurica odlučila je pružiti ruku spasa te organizirati humanitarni malonogometni turnir, na kojem će se prikupljati sredstva za obitelj Mitrović (Šagovac).

-Apeliramo na sve ljude dobre volje da dođu i sudjeluju te daju svoj prilog kako bi se pomoglo obitelji u ovim teškim trenutcima. Kotizacija za ekipe bit će simbolična te se ubraja u donaciju, a za igrače je osigurano piće- kaže nam idejni pokretač turnira, Valentino Ščuric.

Turnir će se održati u četvrtak, 3. lipnja s početkom u 10 sati na školskom igralištu u Farkaševcu.

-Nadajmo se da će nas vrijeme poslužiti te da ćemo u što većem iznosu uspjeti pomoći. Dođite svi znani i neznani te dajte svoj prilog i popijte piće, jer sav prilog ide javno u ruke obitelji. Hvala svima unaprijed za svaku donaciju, nikada ne znamo što nas čeka sutra zato pomozimo svi koliko možemo. Draga Ivana, tvoj kraj te nije zaboravio i nikada neće- poruka je iz Nogometnog kluba Farkaš Farkaševac.

Događanja
Farkaševac
Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Sport
Zagrebačka županija