Netflix najavio “Lude devedesete”, seriju inspiriranu “Ludim sedamdesetim”

Novu seriju će nadgledati originalni producenti Bonnie Turner i Terry Turner, dok će glumiti stari članovi glumačke posade, Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp

Netflix je najavio nastavak serije “Lude sedamdesete” koja će se zvati “Lude devedesete”. Podsjetimo, serija je pratila živote prijatelja tinejdžera u fikcijskom gradu u Wisconsinu, a u njoj su glumili Topher Grace, Mila Kunis i Ashton Kutcher. Prikazivala se od 1998. do 2006. godine.

Novu seriju će nadgledati originalni producenti Bonnie Turner i Terry Turner, dok će glumiti stari članovi glumačke posade, Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp.

“Lude devedesete” će se odvijati u Wisconsinu 1995. godine te prate Leiu, kćer Erica i Donne. Ona se zbližava s novom generacijom mladih ljudi iz Point Placea pod budnim očima bake Kitty i djeda Reda.

“Lude devedesete” će biti serija od 10 epizoda, rekao je Netflix.

Inače, “Lude sedamdesete” bile su pokretač karijera mlade glumačke postave, koja je u Hollywoodu postigla drugačije stupnjeve uspjeha. Kutcher (43) i Kunis (38) postali su velike zvijezde, a danas su oženjeni i imaju zajedno dvoje djece. U seriji su također glumili Danny Masterson, Wilmer Valderrama i Lisa Robin Kelly. Masterson (45) trenutno čeka suđenje na temelju optužbi o silovanju u Los Angelesu.