Medni vikend u Vrbovcu

Svečano otvaranje 6. vrbovečkih dana meda zakazano je sutra u podne, potom slijedi kulturno umjetnički program, a sve će završiti prigodnim ručkom za sve posjetitelje

Predavanjem na temu “Neoprostive pogreške u hranidbi pčela”, koje će večeras u gradskoj vijećnici održati dr. sc. Goran Mirjanić u Vrbovcu počinju dvodnevni 6. vrbovečki dani meda.

Na središnjem vrbovečkom trgu u subotu se organiziraju sva događanja. Od 9 do 14 sati pod šatorom će se odvijati prodajni sajam uz degustaciju medova i pića na bazi meda, te Medni doručak za djecu. U gradskoj vijećnici najavljeno je još jedno predavanje na temu “Pčelinji proizvodi za podizanje imuniteta” s predstavljanjem knjige “Pčelarstvo, apiterapija, apiturizam” dr. sc. Gordana Hegića.

Svečano otvaranje 6. vrbovečkih dana meda zakazano je sutra u podne, potom slijedi kulturno umjetnički program, a sve će završiti prigodnim ručkom za sve posjetitelje.
Organizator manifestacije je Udruga pčelara Vrbovec, suorganizator Turistička zajednica grada Vrbovca, a pokrovitelj Grad Vrbovec.