Kadeti Rugvice na domak državne završnice

Mladi su Rugvičani u 13. kolu koje odigrano u Dubravi ostvarili dvije izuzetno važne pobjede protiv PPD Zagreba i Dubrave

Kadeti Rukometnog kluba Rugvica pobjedama u vikendu za nama učinili su veliki korak prema plasmanu na državnu završnicu. No, mjesta opuštanju nema i ne smije biti, jer svaki gubitak bodova može uništi sve ono dobro napravljeno do sada.

Mladi su Rugvičani u 13. kolu koje odigrano u Dubravi ostvarili dvije izuzetno važne pobjede protiv PPD Zagreba i Dubrave. Zagrebaše su rukometaši Rugvice porazili s 27:22, dok su u susretu protiv Dubrave bili nešto uvjerljiviji te su slavili s 22:14. Sastav Rugvice pod vodstvom Hrvoja Džigumovića i Miroslava Vicića igrao je u sastavu; Zvonimir Hrka, Jakov Katić, Luka Grlić, Martin Krizmanić, Fran Kokot-Miloš, Patrick Kuzmec, Antonio Lončar, Roko Kocijančić, Fran Vicić, Marijan Lončar, Ivan Čupić, Roko Grbeša, Nikola Ivanković, Leo Gerenđir Matić i Matija Čule.

S ove dvije pobjede Rugvičani trenutačno drže treću poziciju u svoj Regiji s 29 osvojenih bodova, dva boda više od njih imaju Maksimir Pastela i Sesvete. U sljedećem kolu Rugvica u Rudama igra protiv Medveščaka i Gorice.