Izletivši iz zavoja izazvao sudar, poginuo mu suvozač, tri osobe ozlijeđene

Dvije su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sudar kod Slanog, u kojemu je u subotu popodne kod Slanog poginula jedna osoba, dvije su teže i jedna lakše ozlijeđena, izazvao je 23-godišnji vozač koji je u zavoju izgubio nadzor nad volanom i udario u drugo vozilo, pri čemu je poginuo njegov 26-godišnji suvozač.

Dubrovačko-neretvanska policije objavila je kako se nesreća dogodila oko 16 sati, kada je 23-godišnjak izlaskom iz nepreglednog zavoja izgubio nadzor nad automobilom dubrovačkih registracija, koji se zanio i prešao na suprotnu traku. Pritom je udario u automobil splitskih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazio 45-godišnjak.

Uslijed sudara, na mjestu nesreće poginuo je 26-godišnji suvozač u dubrovačkog vozila, teže su ozlijeđeni spomenuti vozač tog automobila i 49-godišnja suvozačica iz splitskog vozila, čiji je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Svi ozlijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju, dok je tijelo poginuloga prevezeno na bolnički Odjel patologije gdje će se provesti obdukcija.