HDZ: “Restart koalicija” već u prvom tjednu treba restart

HDZ je danas poručio kako se „Restart koalicija” već u prvom tjednu treba restartati jer predsjednik SDP-a Davor Bernardić optužuje predsjednika HSS-a Krešu Beljka da laže o pregovorima između SDP-a i Mosta

HDZ je danas poručio kako se „Restart koalicija” već u prvom tjednu treba restartati jer predsjednik SDP-a Davor Bernardić optužuje predsjednika HSS-a Krešu Beljka da laže o pregovorima između SDP-a i Mosta.

-”Restart koalicija” već se se u prvom tjednu treba restartati. Dugo su trajali. Nakon afere s plagiranjem naziva koalicije, već danas se Bernardićeva družina potrošenih plagijatora počela raspadati. Bernardić optužuje Beljaka da laže, jer je potonji izgleda razotkrio pregovore između SDP-a i MOST-a, koji su trebali ostati u najstrožoj tajnosti- navodi HDZ na svom Facebook profilu te ističu kako su to pravi pokazatelj razine neozbiljnosti dvojice “čelnika opozicije”.

-Zamislimo samo da Bernardić i Beljak vode HR u borbi s izazovima s kojima smo suočeni?! Bernardić je ponovno demonstrirao svu raskoš svog političkog talenta- ističe HDZ na Facebooku.