fbpx

Između 30. siječnja i 6. veljače, na Trešnjevci, Aleja Matije Ljubeka, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio tehničke uređaje za projekciju glazbe i svjetla. Nastala materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

Za počiniteljima se intenzivno traga.

Objavljeno u Grad Zagreb

Između 3. i 4 . u Velikoj Mlaki, u Zamlačkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća te otuđio električni alat i kombi vozilo Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka. Poduzeće iz Zagreba oštećeno je tom prilikom za više stotina tisuća kuna.

Objavljeno u Velika Gorica

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Sumnja se da je 17. prosinca prošle godine oko 3 sata provalio u sef u skladištu ugostiteljskog objekta u Varšavskoj ulici i otuđio oko 80.000 kuna.

Također, krajem siječnja policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje u svezi tog kaznenog djela i nad 45-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo pomaganjem. Naime, sumnja se da je 45-godišnjak točno neutvrđenog dana, a prije 17. prosinca 2018. godine, po prethodnom dogovoru s 51-godišnjakom, kao bivši zaposlenik oštećenog ugostiteljskog objekta dao ključ ulaznih vrata objekta 51-godišnjaku. Uz pomoć tog ključa 51-godišnjak je ušao u objekt da bi potom provalio u skladište i sef, te su naknadno međusobno podijelili otuđeni novac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće su dostavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti