FOTO: Rugvica dobiva moderan sportski centar

Ovo je samo nastavak općinske politike ulaganja u mlade i sport, jer posljednjih godina rugvički su sportaši postigli niz uspjeha, što pojedinačnih, što ekipnih

Načelnik Rugvice Mato Čičak javnosti je danas putem društvenih mreža pokazao izgled budućeg Sportskog centra. Kako se može vidjeti radi se o modernom zdanju na kojem će se nalazi dva nogometna terena uz sve popratne sadržaje, od svlačionica i drugih popratnih prostorija, do natkrivene tribine.

-Izgled budućeg centra je isprojektiran, ono što nam sada slijedi je dolazak dozvola kako bismo mogli krenuti i sa samo realizacijom, odnosno izgradnjom- rekao nam je načelnik Mato Čičak te otkrio i daljnje korake.

-Ovo je samo dio onoga što tamo pripremamo, jer naša je želja i intencija da tamo napravimo i kombinirano betonsko igralište za košarku i rukomet, kao i teniski teren. U planu su još neki sadržaji, no ne bih volio iznositi detalje, dok sve ne bude gotovo- nastavlja Čičak.

Ovo je samo nastavak općinske politike ulaganja u mlade i sport, jer posljednjih godina rugvički su sportaši postigli niz uspjeha, što pojedinačnih, što ekipnih, na što je Općina itekako ponosna.

-Naši sportaši su nebrojeno mnogo puta već dokazali kako su oni najbolji ambasadori naše općine. Upravo su nam oni bili motiv da im osiguramo još kvalitetnije uvjete za rad, kakvima će se moći pohvali rijetko koja općina- ističe Čičak.

Projekt budućeg Sportskog centra je gotov, a svi vjeruje kako će prvi radovi, na višemilijunskoj investiciji krenuti na ljeto.