FOTO: Nogometaši Vrbovca domjenkom zaključili polusezonu

Jesen su Crveni završili na 6. mjestu s 27 bodova

Nogometaši Vrbovca okupili su se u petak na Sajmištu, gdje je Dražen Biškup sa svojim asistentom Igorom Ratkajcem poveo dečke na posljednji ovojesenski hakl. Potom su se u klupskom kafiću podružili na prigodnom domjenku za kraj sjajne polusezone i uoči nadolazećih blagdana, a time i prije zasluženog odmora.

Jesen su Crveni završili na 6. mjestu s 27 bodova. Pobijedili su osam utakmica, tri odigrali neodlučeno,a u šest susreta su morali ruku pružiti boljim suparnicima.

-Vrlo dobra polusezona! Kao što sam kazao uoči posljednjeg kola, nije svejedno hoćemo li imati 24 ili 27 bodova. Ovo sad izgleda jako lijepo. A, tek da nismo nes(p)retno izgubili još 3-4 boda, mogli smo na kraju kazati kako imamo vrhunsku polusezonu, ali i ovako je odlično- kaže Biškup.

Kada ga je preuzeo prije 10 mjeseci, klub je na kontu imao svega pet bodova i držao je čvrsto posljednje mjesto. Od prvog je dana vjerovao u ekipu i klupsku infrastrukturu i – nije pogriješio. Štoviše, u cijeli je posao unio svoj štih i znanje. Svojim osebujnim stilom prodrmao je svlačionicu, momčadi ulio samopouzdanje i rezultati se vide.

-Sve ovo su na svojim leđima, najprije, iznijeli igrači. Pokazali su snagu, imaju kvalitetu i potreban karakter. Uz one iskusnije, u punom su pogonu i mladi igrači iz naše škole. Pa, kad tome dodate i rad uprave na čelu s predsjednikom, onda s pravom mogu reći kako je ovo sjajno posložen klub, u kojem svi rade svoj posao, u onda je pravi gušt raditi u takvoj sredini. Odnosi se to na Igora (Ratkajca, pomoćnika, op.a.), s kojim sjajno surađujem još od ranije- dodaje šef struke.

Ekipa će sada na odmor do 17. siječnja, kada je već zakazana prozivka i početak zimskih priprema. Do tada će se znati da li momčad ostaje na okupu. Za sada nema naznaka ni najava odlazaka sa Sajmišta.