FOTO: Lider Jarun do troboda na Sajmištu

Nada kako bi Crveni mogli iznenaditi lidera Jaruna raspršila se poput sapunice; vodeći je trećeligaš na Sajmištu slavio 2-1
vj4

Konačno je krenulo nogometno proljeće u trećeligaškom društvu, za Vrbovčane s gorkim okusom. Nada kako bi Crveni mogli iznenaditi lidera Jaruna raspršila se poput sapunice; vodeći je trećeligaš na Sajmištu slavio 2-1. Gosti su vodili 2-0 do 37. minute i to nakon dvije domaće pogreške.

Najprije je, već u 2. minuti, Martinu Toliću na četrdesetak metara loptu spretno ukrao Baraban, koji se sam sjurio prema domaćem golu i bez problema pogodio mrežu i šokirao domaćine. Isti igrač je u 37. minuti asistirao svom Blaževskom, koji je loptu dočekao na drugoj stativi i glavom zabio za 2-0. Prije toga, iz igre je ispala cijela lijeva strana vrbovečke obrane.

Nije Vrbovec bio podređeni suparnik. U prvoj minuti Slišković je opalio bombu iskosa, u 53. minuti isti se igrač našao u stopostotnoj prilici, ali je s dva-tri metra s desne strane pucao preko gola. A onda samo tri minute kasnije, pravom bombom s oko 20 metara desne rašlje pogađa Domagoj Colarić za 2-1. Desetak minuta kasnije na idealan Sliškovićev ubačaj pred gostujuća vrata za malo su zakasnili Martinović i Josip Colarić.

Dakako, Jarun je bio brži i spretniji s loptom, nasuprot domaćinu kojemu, nerazumljivo, kao da su se noge odsjekle. To nipošto ne umanjuje i dojam da je glavna „zvijezda“ ove utakmice bio sudac Mladen Komesar, koji je bio vrlo široke ruke u dodijeli kartona; šest žutih i jedan crveni (Gabrijel Tolić u 90+2), zbog čega čak petorica Vrbovčana nema pravo nastupa u sljedećoj utakmici.

Kako je pred Vrbovcem svaka proljetna utakmica ujedno i kvalifikacijska za opstanak u ovom društvu, novu šansu sada čeka u idućim ogledima.

Grad
Grad Zagreb
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija