FOTO: Kup NS Vrbovca – pehar odlazi u Gaj

Repriza lanjskog finala Kupa NS Vrbovec između Gaja i Rakovca, koje je odigrano na Gradskom stadionu, tradicionalno na Dan grada, ovoga je puta razgalilo nogometaše Gaja. Pobijedili su susjede iz Rakovca 2-0

Repriza lanjskog finala Kupa NS Vrbovec između Gaja i Rakovca, koje je odigrano na Gradskom stadionu, tradicionalno na Dan grada, ovoga je puta razgalilo nogometaše Gaja. Pobijedili su susjede iz Rakovca 2-0.

U 27. minuti u vodstvo je svoju momčad doveo Kuten. U nastavku susreta na terenu se pojavio „novi“ Rakovec, koji je krenuo uraganski i stvorio čak 5 stopostotnih šansi do 51. minute, koje jednostavno nije mogao pretvoriti u pogodak zahvaljujući i raspoloženom Tihomiru Kosovcu na vratima Gaja. K tome, u 74. minuti Gajci ostaju s igračem manje, jer je strijelac vodećeg pogotka zbog dva žuta kartona morao u svlačionicu. Unatoč tome, Gaj pretkraj susreta zabija i drugi pogodak (Gomerčić) za konačan ishod.

Medalje i pehare finalistima su uručili predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov, predsjednik sudaca Dejan Budić, načelnica Rakovca Brankica Benc i gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj.

Prije seniorskog, svoje finale odigrali su i pioniri Dubrave i Vrbovca, koji je na kraju slavio 3-1 i zasluženo osvojio pobjedničkih pehar.