Eurospin stiže i u Vrbovec

Eurospin bi u Vrbovcu vrata trebao otvoriti u svibnju iduće godine, kada će se kupci osobno moći uvjeriti zašto je ovo jedan od vodećih diskontnih lanaca u Europi
e4

Na mjestu nekadašnje poznate vrbovečke trgovine Trgomont (koja je već preselila u De Pienessovu ulicu) danas je veliko gradilište. Već se tjednima uvelike priprema teren za izgradnju novog trgovačkog centra i to talijanskog Eurospina. Građevinska je dozvola upravo izdana, pa se ova investicija u Vrbovcu može nastaviti punim tempom.

Na površini od gotovo 13.000 kvadrata, gradit će se objekt ukupne površine više od dvije tisuće četvornih metara, a imat će osigurano i oko 130 parkirnih mjesta.

Izgradnjom ovog trgovačkog centra, pred ostaloga, Vrbovec će dobiti i sasvim drukčiju vizuru na križanju Zagrebačke ulice i Celina, odnosno „kod Baćana“.

Ovaj poznati trgovački lanac u Hrvatskoj je već otvorio svoje objekte u Zadru, Zagrebu, Požegi, Samoboru, Velikoj Gorici, nedavno i u Križevcima. Ovoga trenutka, osim u Vrbovcu, gradi se i u Bjelovaru.

Eurospin bi u Vrbovcu vrata trebao otvoriti u svibnju iduće godine, kada će se kupci osobno moći uvjeriti zašto je ovo jedan od vodećih diskontnih lanaca u Europi.

Gospodarstvo
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija