DRAŽEN BIŠKUP, trener NK Vrbovec: Nisam nezadovoljan

Prvenstvo 3. HNL-Središte Vrbovec je završio na sedmom mjestu

Prošlo je šest dana od posljednjeg sučevog zvižduka na zadnjoj utakmici 3. HNL-Središte. Podsjetimo, Vrbovec je u Kurilovcu doživio poraz (1-3) i to mu je bilo dovoljno za konačno sedmo mjesto s 49 bodova na kraju minulog prvenstva. Gol-razlika je negativna – 56 postignutih i tri više primljena gola. Zanimljivo je da su braća Josip i Domagoj Colarić zajedno zabili 40 golova (Josip 24, Domagoj 16).

-Prvenstvo dijelimo na dva dijela: jesensku i proljetnu polusezonu. Jesenas smo bilo jako dobri i završili smo na šestom mjestu s 27 bodova. U ovoj dionici smo osvojili ipak pet bodova manje. Upravo za toliko smo ostali kratki zbog naše igre po sistemu toplo-hladno, što znači da smo imali previše oscilacija u igri. Ipak, kad sve zbrojimo i imajući u vidu da zimus nismo nikoga dovodili, generalno ipak nisam nezadovoljan- kaže nam šef vrbovečke klupe Dražen Biškup.

Dodaje kako će se idući tjedan cijeli pogon sastati s Upravom kluba i tada će se na stol staviti sve igračke želje i namjere vezane uz ostanak ili odlazak, ali i ambicije i planovi kluba. Do tada na vrbovečkom Sajmištu vladaju mir i tišina, a onda će navijači saznati kakav će NK Vrbovec gledati u novom prvenstvu od jeseni.