DAMIR KAJIN: Bero i Bambi nisu rješenje

Pozivam sve građanke i građane koji znaju da Bero i Bambi nisu rješenje da biraju odgovorno. Jedino zajednički možemo ovoj nepravdi stati na kraj, poručio je Damir Kajin

Srećko Niketić/PIXSELL

Nositelj liste u 8. izbornoj jedinici koalicije stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti Damir Kajin ocijenio je u Puli kako je Davor Bernardić, iz straha i zbog lošeg rejtinga, sklopio koaliciju s IDS-om žrtvujući vlastitu stranku u Istri.

-Ni SDP ni IDS ne rade u korist hrvatskih građanki i građana već im je primaran cilj sačuvati monopol i pozicije. Čak i među članovima IDS-a i SDP-a vlada veliko nezadovoljstvo i negodovanje zbog perfidne izborne trgovine koja čuva samo one na vrhu i njihove vlastite interese- ustvrdio je Kajin na konferenciji za novinare.

-Ljudima je u Istri i na Kvarneru dosta prodavanja magle koja našu zemlju vodi u provaliju i skretanje u krajnje desno. Istra, Kvarner i cijela Hrvatska su na prekretnici. Prijeti nam velika opasnost ako opstane koalicija Plenković i Škoro, a ni Bambi (Boris Miletić), niti Bero nisu rješenje jer im ljudi ne vjeruju- ocijenio je Kajin.

Kajin smatra da se samo dosljednom borbom protiv korupcije može najbezbolnije premostiti teška ekonomska kriza koja nam je na dovratniku i očuvati temelje demokracije.

-Istra, Kvarner i cijela Hrvatska umorne su od nepravdi. Pozivam sve građanke i građane koji znaju da Bero i Bambi nisu rješenje da biraju odgovorno. Jedino zajednički možemo ovoj nepravdi stati na kraj-zaključio je Damir Kajin.