ČILIĆ NAKON PORAZA: Ovo nije kraj, bit će još prilika

Ulaskom u polufinale Čilić je ostvario svoj najveći uspjeh na Roland Garrosu

Hrvatski teniski savez

Ovo nije kraj, bit će još prilika, kazao je nakon poraza u polufinalu Roland Garrosa najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

Ćilić neće igrati u finalu Roland Garrosa u Parizu nakon što je u polufinalu izgubio od Norvežanina Caspera Ruuda sa 6-3, 4-6, 2-6, 2-6 nakon dva sata i 57 minuta igre. Ipak, ulaskom u polufinale Čilić je ostvario svoj najveći uspjeh na Roland Garrosu, a na putu do polufinala glatko je svladao drugoga igrača svijeta Rusa Daniila Medvjedeva.

– Igram dobro, dobro se osjećam na terenu. Danas je očito bilo nesretno i pomalo tužno i razočaravajuće završiti turnir u ovom trenutku, rekao je Čilić.

– Za mene se putovanje nastavlja i nadam se da će biti još ovako sjajnih turnira za mene. Moram reći da je moja forma u posljednjih nekoliko tjedana bila vrlo strmoglava. Počeo sam se osjećati sjajno na terenu, povezao sam sada pet, šest mečeva koji su bili na jako, jako na visokoj razini. I dio meča večeras je također bio prilično dobar, kazao je Čilić koji će u ponedjeljak s 23. doći na 17. mjesto ATP ljestvice.