ANTONIO BADROV, predsjednik NS Vrbovec: Zadovoljni smo postignutim prošle godine

Potkraj prošle godine u Tučeniku je održana godišnja skupština Nogometnog središta Vrbovec, a tim smo povodom porazgovarali s predsjednikom Antoniom Badrovom

Potkraj prošle godine u Tučeniku je održana godišnja skupština Nogometnog središta Vrbovec, a tim smo povodom porazgovarali s predsjednikom Antoniom Badrovom.

Najvažnije obilježje u radu Središta prošle godine?

Na prvom su mjestu svakako financije, koje smo poravnali i sveli Središte u normalno funkcioniranje i osigurali mu daljnju stabilnost.

Suradnja Središta i njegovih članica, odnosno klubova?

Mogu je ocijeniti najvišom ocjenom. S klubovima tijesno surađujemo po pitanju nabavke opreme i ostalog. Lige mlađih uzrasta funkcioniranju bez ikakvih problema što nas posebno veseli. S obzirom na pandemiju nismo bili prisiljeni odgađati utakmice, te su sve odigrane po predviđenom rasporedu.

Što se tiče seniorskog pogona mogu reći da smo zadovoljni sa svima posebice nas veseli što se NK Vrbovec, koji je i naša perjanica, odlično drži u 3. HNL. Također NK Strmec Bedenica je na sredini tablice u JNŽL, klubovi u 1.ŽNL su na dobrim pozicijama, te nitko nije u opasnosti od ispadanja. Također u 2. ŽNL-Istok klubovi odlično stoje. NK Sloboda i NK Graničar bore se za prvo mjesto , dok su ostali klubovi stabilni.

Imate suradnju i s NS Križ?

To je bitna vijest, jer registracije od NS Križ pripadaju sada nama. To nam uvelike povećavaju sredstva i financijsku stabilnost. Radi se o registraciji 800 igrača ukupno.

Ističete primjernu suradnju sa Županijskim savezom, ali i organizacijama unutar NS Vrbovec?

Mogu samo reći da je suradnja s Nogometnim savezom Zagrebačke županije na čelu s gospodinom Črnkom zaista odlična. Uvjeren sam da će tako biti i ubuduće. Moram pohvaliti rad i jačanje naše sudačke organizacije na čelu s gospodinom Budićem, kao i rad Odbora delegata i medicinskog osoblja, na čelu s gospodinom Korenikom, odnosno gospođom Gubijan .

Imate i dobre suradnike na čelu Središta?

Svakako! Pohvalio bih i tajnika Središta gospodina Marinka Kostihu koji časno i marljivo obavlja svoj posao, te nam uvelike pomaže u radu Središta. Tu je, naravno, i moj potpredsjednik Mato Jelić, ali i svi ostali. Bez njih naše Središte ne bi grabilo naprijed ovako kako sada ide.